New shoes!

Fick hem mina två par skor idag från Nelly! Till min förvåning så är dom riktigt sköna och trot eller ej lätta att gå i!
Hahaha hade ingen tändsticksask att mäta med! ;D
Va tycks?
Nu blire en dusch, hoppa i säng och ett 12-timmars pass imorgon att se fram emot! ;D Wooopwoop!
Pöss!

Torsdag

Vilken vecka! Den började lugnt och fint! Men det är ju inte okej! En lugn och fin vecka är inte okej!
I går lyckades jag få en hel jävla inredningsvägg i skallen! Både jag och regionskomminikatören blev lite smått chockade i någon sekund och vi frågade varandra hur det gick! Sekunder efter känner jag nått rinna nerför pannan! Och tro mig det va inte svett! ;D Dooom..Dooom...Dooom....Blod! Med ny vattenslickad frilla med lite röda slingor går vi ner för att stoppa blödningen! Och jag har ju aldrig garvat så mycket av att skada mig! Komminikatören garva, jag garva och chefen kom på att ett hårband skulle sitta på sin plats! Haha!
Jag gjorde ett nytt försök att gå upp att jobba, men det slutade ju inte blöda! Så det slutade med att chefen åkte med mig till akuten!  Behövde inte sy, så det va ju skönt! Fick nått slags lim i skallen! Fik inte duscha på ett dygn så nu sitter jag här med flötigt hår och är så där allmänt snygg! Not!
Bjuckar på en gammal bild!
Puss!

Måndag

Hallå!
Vaknade kl 10.00 i morse och började städa iordning lite i lägenheten! Så nu skiner det! ;D
Längtar bara tills vi införskaffar nytt soffbord och matta! Då är det nästan fullbordat!
Jag fick för mig att jag skulle toppa mitt hår igår innan vi skulle gå och sova! Så nu är det några centimeter kortare men det ser friskt och tjockare ut!
Beställde nya kängor igår! 2 stycken om jag ska vara korrekt! Såg reklam från skopunkten på tv där det va ett erbjudande om att om man köper 2 par skor så får man 50% rabatt på det billigaste paret! Woopwoop! Så det blev ca 550:- för 2 par! Det är väl helt okej!?
Såå dessa två är på väg hem till mig!
C u later!

God kväll!

Halloj! Sitter och trycker hemma i soffan! Gjorde egen pizza förut! Eller nja, bakade inte degen och gjorde inte tomatsåsen men köpte alla ingredienser! Bra jobbat om jag får säga det själv! ;D
Jag har bestämt mig! Efter alla tre kommentarer så tar jag det slutgiltiga beslutet om att mitt hår får bli mörkbrunt! Tackar för hjälpen! ;D
Nu på fredag drar jag, zebbe och MIA till norrköping :D Yeeeey! Riktigt nice!
Jag försökt vara lite nyttig i några dagar nu! Försöker övertala mig själv om att en kebabrulle är ganska nyttig med lite sallad och grönsaker i! Eller som att det är okej att ta några godisbitar varje dag! (jag åt ju faktiskt nyttig frulle) ;D
Har även en ny favoritbild som jag garvar åt varje gång jag ser den! Taaadaa:
Hahhah!
Imorgon blir det jobb igen! 09.50-18.10 Wooopwoop!
Puss

Vilken hårfärg? Hjälp mig!

Mörkt med slingor?
Blond?
Mörkt hår?
Ljusbrunt med slingor?

RSS 2.0