Halloween!

Så här såg kvällen ut i går! Enjoy!
Riktigt rolig kväll! Roligt att zebbe bestämde sig för att klä ut sig i alla fall :D

McKenna-metoden

Fasen vad glad jag är att jag köpte Solo tidningen idag! Så jävla rätt!

"Så lever du efter McKenna-metoden"

1. Ät när du är hungrig

Nummer ett för att hålla en hälsosam vikt är att äta när du är hungrig. För om du stoppar i dig saker när du egentligen inte är hungrig så kommer din kropp att lagra fett. Vad du behöver göra för att få kroppens egen matklocka att tala om för dig när du behöver äta, är att äta när du känner dig sugen och endast då. Det är viktigt att du inte väntar allt för länge - om du låter bli att äta tills du känner dig utsvulten så hinner din kropp inta svältläge, vilket leder till att du äter mer än du borde när du väl har den efterlängtade maten framför dig. Då lagras överskottet som fett.
 
Pauls tips:
Stoppa inte i dig massor av mellanmål bara för att du bör göra det enligt någon särskild diet. Ät bara när du är sugen på något, oavsett om det innebär sex mål mat om dagen eller tre. Det finns inga regler.

2. Ät vad du vill, inte vad du tror att du bör äta

Börja lyssna på vad din kropp säger till dig att du vill ha. Den vet nämligen vad du behöver, hur flummigt det än kan låta. Ett bevis på på den teorin är ett experiment som utfördes på 1930- talet där en grupp barn fick tillgång till obegränsat med mat, allt från godis till grönsaker. Mot slutet av månaden åt alla vad som ansågs vara en bra kost.

Pauls tips:
Vill du helst av allt ha pizza till middag? Ät det. Utan ångest. Vill du ha glass sedan? Ät det också. Följ din egen vilja. Snart kommer du att vara sugen på andra nyttigare saker - om du bara tillåter dig själv att leva så här en tid.

3. Glöm alla förbud

När du inte lyssnar på din kropp utan istället sätter upp kostregler och försöker minska på det ena eller det andra, leder det oftast bara till att du går upp i vikt. Du börjar längta efter sådant som du stämplat som förbjudet, vilket vilket föder begär som naturligt smala personer inte känner. Med McKenna- metoden existerar ingen förbjuden mat. Idén är att du ska äta vad du vill, så fort du känner dig hungrig, det viktiga är att du verkligen njuter av maten. Mcdonald´s, chips, glass - Det är okej!

Pauls tips:
Glöm regler som "ingen may efter sju på kvällen" och liknande. Är du sugen på en sen middag så kör på det.

4. Älska det du äter

Många som vill gå ner i vikt ägnar mycket tid åt att tänka på mat - utom när de äntligen äter. Det är lätt att bara kasta in allt i världens speed, utan att riktigt känna efter. Det är fel enligt McKenna-metoden.

Pauls tips:
under de närmaste två veckorna, sänk hastigheten när du äter, tugga ordentligt, tänk på smakerna. Koncentrera dig. Lägg ner besticken mellan tuggorna. Och, återigen, välj att äta sådant du verkligen tycker om. 

5. Sluta äta när du känner dig mätt 

För att bli smal och fortsätta att hålla dig smal behöver du, återigen, bli känslig för din inre klocka som talar om för dig när du ska äta, vad du ska äta och hur mycket. När du har ätit tillräckligt skickar magen en signal - en känsla som säger "nu är det fine, jag är nöjd". Det kan dröja en kvart eller mer för känslan att infinna sig, så om du äter långsammare blir det lättare att identifiera mättnaden innan du stoppat i dig allt och lite till. När du är nöjd - inte proppmätt - är det viktigt att du slutar äta. Känner du obehag när du ätit så beror det med stor sannolikhet på att du fått i dig mer än du behöver.

Pauls tips:
Sluta äta när du känner något som du tror är mättnad. Blir du hungrig igen någon timme senare? Lyssna då på din kropp och ät igen.



Tycker det här låter riktigt vettigt! Alla dumma dieter där man ska svälta ihjäl och äta så lite som möjligt kan slänga sig i väggen!

Go McKenna-metoden!

14 oktober 2009

Sha! Slå dig ner innan jag gör det!

Maria aka KnäckarN drog precis här ifrån! Vi har fikat på stan, även Jay hoe höll oss sällskap! Har varit en riktigt rolig dag!
Så vi bestämde oss för att boka ett krök snart framöver! äg!

JUST DET!

Jag hittade äntligen min efterlängtade paljettkjol idag på lindex! det var en tuptopp dock, men blev skit bra som kjol också! ;D 

I morgon ska Zebbe vara hemma från jobbet, Så det ska bli mysigt! Jag ska springa ner på H&M och byta en jacka, och det är det ända jag planerat inför i morgon!

På fredag drar jag till småland och hälsar på min syssling, ullared står också på schemat!

Tack för idag! puss!






Lyckad kväll

Hej! Nu har vi varit och ätit gott! Det va riktigt mysigt, men vi var själva på restaurangen vilket kändes lite ovant! Men vilka går ut och käkar mitt i veckan? =)

Tack för en underbar kväll hjärtat mitt! <3

Och nu ska jag se nya family guy avsnittet, sen blir det nanna kudden!



Puss!

13 oktober 2009

god eftermiddag!




Har precis städat klart lägenheten så nu är den tipptopp!
I dag firar jag och mitt hjärta Zebastian 2 år! Vi ska fira det med att gå ut och äta gott, dricka gott och bara vara med varandra! Kommer bli hur mysigt som helst!

Så nu ska jag gå och duscha, sminka mig och plocka fram nått fint jag ska ha på mig ikväll!

Älskar dig Zebastian!

Pusspuss!

12 oktober 2009

Sha!
Tänkte lägga in lite bilder från mormors födelsedag! kör vi!













Det va riktigt trevligt! Champangen flöda och bror blanda drinkar för fullt!


8 oktober 2009

Fasen! här går det inte i många knop!

I dag ringde telefonen kl 9, Skuttade upp, klädde på mig och drog iväg till sofi. Färgade klart hennes hår som vi inte hann göra i går. Vid 11.30 skjutsade hon tillbaka mig och jag började riva i garderoben efter alla klänningar jag äger för att testa ut någon som jag ska ha på mig i morgon på min mormors födelsedag! Nu har jag 3 valmöjligheter och jag kan inte bestämma mig! But anyway!

Efter det satte jag mig vid datan för att skriva ett litet tal till mormor! Så nu är det klart också!

Sitter och lyssnar på musik och väntar på att Zebbe ska komma hem. Lite senare ska vi åka och kolla på 3 lägenheter. Ska bli spännande!

Jag ska lägga upp bilder på klänningarna så får ni säga vilken jag ska ha ;D

Puss så länge!  

RSS 2.0