God morgon!

Sitter här hemma, dunkar musik och ska snart bege mig till jobbet! Är på toppenhumör! Solen skiner! Ny musik i telefunken! Martin och sofi kommer idag!
I går gjorde zebbe och jag klart projektet "tv-vägg" Det blev jäkligt bra! Rummet känns oerhört stort nu! Fan va vi är bra ;D
Imorgon ska vi ut och käka med vårat sällskap! Ska bli ytterst trevligt!
Nähe! Det var väl det! Tack för mig ;D

Ja hallå!

Kom hem från jobbet för ett tag sen! Var och handla mat till tacon ikväll! Müms!
Fick en jäkla massa extratider idag! Sjukt värt!
Har även fått för mig att jag ska skona mitt hår ett tag framöver då mina toppar är vita och lite halvt rötna! Så inget spray, plattång, torrschampoo osv! Kan ju säga att jag inte är den vackraste på jorden när jag går runt med min volym som är obefintlig! Beskrev även min huvudform som mitt hår gav mig för Johanna! Vi kom fram till ett trekantigt huvve med ett köttigt nylle nertill! NICE!
Om ca en månad drar jag och Zebbe till Skottland! WOOOOOOOOOOOOOHOOOO! Ska bli så jäkla kul! Shopping, scampi, vin, shopping och underbart sällskap! Dags att göra packlistan snart! Det kan ju vara det roligaste!
Anyway! Ikväll kommer min bror upp med sin dam Linda! Ska bli riktigt trevligt att få lite sällskap från norrköping! I morgon ska vi försöka fixa köket/vardagsrummet!
Tack och hej för mig!

RSS 2.0