Yeeeeey!

Grattis din lille filur! Du förtjänar det här!
Nu har du ditt efterlängtade körkort!



GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

26 augusti 2009

Hej!

Ska börja med att i går var jag i linköping och åt lunch med Zebbe och Henkah, på kantarell pizzeria, riktigt gott!
Efter det skjutsade zebbe mig till ikano huset där jag skulle gå i tre timmar tills zebbe slutat jobbet. Fort gick det ska ni veta! Vi impulsshoppade två stora växter som kostade 99kr / person så vi roffade åt oss en varsin och låtsades om som att vi inte var i sällskap ;D
Vi köpte en ny golvlampa också, som vi ska ha vid sängen. Hoppas den inte blir lika uffig som utställningsexemplaret, haha! Riktigt roligit hade vi när vi dumma oss ;D 

Idag ska vi till Martin och Sofi på taco kväll, mumsigt! Lite marioparty vore på sin plats! =)



Min nya hatt som jag köpte på ikano huset ;D

Pusspuss

23 augusti 2009

Hej hopp!

Idag har det inte gått i många knop! Jag och zebbe har fixat med mammas bil, tvättat insidan och utsidan, vaxat och putsat! Vi var ute i garaget i 4 timmar på ett ungefär! pust!

Sen åkte vi förbi zebbes farmor lämna ett pussel och sen vidare till spicy hot take away, mums! Till efterrätt blev det lite noblesse!

Ska lägga upp en bild på min cykel, erica och stu ville se hur den såg ut ;D



Va tycks? ;D

Just det, byggde klart mitt pussel i fredags!




Om fem veckor då jävlar händer det grejer! Då kommer Anna erica baltzer hit! YEEEY!

PussPuss!

19 augusti 2009

Hej alla glada!

Kom hem från fyrverkeriet för en stund sen, va inte så jätte imponerande men väldigt mysigt!

Mitt största ögonblick för dagen var nog när pappa sa att han fixat i ordning min motorcykel! Så jag var ute med den en sväng och test åkte lite!





(Kåporna är inte ditsatta så den ser lite rutten ut ;D )

Är sjukt sugen på att åka skidor också!



Får väl se om det blir en liten sälen resa nästa år! ;D

Puss och god natt!

16 augusti 2009

Hej!
Dessa 5 dagar som Erica och Stu har varit här har gått sjukt fort! Vi har hunnit med mycket shopping, flottig mat, kräftfest, aquagolf och lite annat myspys!
Ska bli tråkigt att dem åker i morgon =( MEN!...Erica kommer tillbaka om någon månad och hälsar på under en liten längre tid! YEEEY! Längtar redan!
 
I morgon ska jag träffa viccan på stan, shoppa lite, äta på McDonalds I guess! Även på tisdag ska jag spendera min dag med henne!På tisdag kväll ska vi nog bort till Martin och Sofi och umgås!
På onsdag ska jag träffa  Sudden en snabbis, ta en fika och prata lite skit!
På fredag till lördag ska jag vara med Kicka! Vi ska ha film kväll och äta flott och mycket chips och godis! Skratt kommer också förekomma under kvällens gång! =D 

På söndag ska jag och Zebastian fixa lite med mors bil, snygga till lacken osv! Ska bli mysigt =)

Fullt upp och jag gillar det! ;D
Tack för alla dessa trevliga dagar Erica och Stu! Alltid lika roligt!

Nu ska jag krypa ner och mysa med Zebbe!

Pusspuss

10 augusti 2009

Äntligen!

Mina stövlar kom idag!



Älskar dem! =D

PussPuss

8 augusti 2009

Hej alla glada!

Kom precis hem från en timmas prommenad med sofi, vi gick i vrinneviskogen 5,5 km! Underbart väder, lagom varmt, dumt att klaga! Nu är jag sådär lagom hungrig så jag fundera på om jag skulle springa bort till statoil och köpa mig en pasta sallad !?

Är också sjukt sugen på frukt! Vindruvor, annanas, drakfrukt, passionfrukt, physalis, hallon, jordgubbar, blåbär osv

Nu ska jag få i mig lite mat, sen ska jag ut till moster Linda. Sen hämta upp Zebbe, Martin och Sofi, ut och spela lite golf sen hem och ha vår spelkväll! Lite chips på det också?





Fullt ös medvetslös! Ses och hörs!

PussPuss

7 augusti 2009

Nu händer det grejer här!

Träffade min kära barndomsvän i förrgår! Emelie Sundén, världens sötaste! Hon kom på hennes skrotiga cykel och så hade hon en oskyldig blick och frågade försiktigt: tessan, vill du följa med och pumpa mina cykeldäck, jag vet inte riktigt hur man gör! haha sån blick går ju inte att säga nej till! så iväg for vi ner till cykelaffären! Vidare ner på stan där vi käka på chicken och sen gick vi förbi fiket där Zebbe, Henkah, Hassel och Macke satt...Vi blev inte långvariga eftersom Gina tricot låg inom räckhåll! 

När vi beslöt oss för att dra från stan kom vi på att en promenad skulle sitta fint i det fina vädret! Hem och hämta kameran vidare upp till far i ektorp för att lämna tillbaka hans nycklar! Vi stannade väl där i någon timma innan vi cyklade vidare. Glass i stora lass blev det innan vi skiljdes åt! Underbar kväll! Tack kära vän! =) 

Igår träffade jag Emma, trots att det var sjukt varmt så bestämde vi oss för att åka till linköping och gå en runda på stan! Första stoppet blev på Doncan, en cheese, glass och vatten! Mumma ;D
Emmas kompis skuttade förbi och höll oss sällskap på stan, trevligt! Efter två timmar på kokheta stan skulle vi tillbaka till bilen för att hämta upp zebbe från jobbet, Vroom, hem till stan igen!

Imorgon ska jag och sofi ut och gå! härligt! Efter det ska jag till min moster Lindas barns födelsedags fest! Ett år ska han fira tror jag! Gulligt! När det är avklarat ska jag hem hämta zebbe och vidare till Martin och Sofi och ha våra hederliga spelkväll!

På måndag ska jag nog fika med Emma på stan, Gå runt lite och snacka skit ;D
På tisdag ska jag träffa Kicka som förövrigt har fått sitt körkort nu äntligen! GRATTIS ;D vi ska gå runt på stan och skratta åt varandra som vi alltid gör! Kicka kan inget annat än skratta, tycker om sånna människor som sprider gjädje :D

PÅ ONSDAG HÄNDER DET MER GREJER!
Erica och stu kommer till stan från skottland! Zebbe och jag ska hämta dem på flygplatsen och storma hem och käka pizza! Vi ska gå runt och shoppa, äta gott, dricka, skratta och ha mysigt! kanske en white chicks film dyker upp på tal? ;D 

Ser fram emot dem närmsta veckan! kommer må som en gud, härliga människor runt omkring mig!

















Nu ska jag göra mig i ordning för jobbet!
PussPuss


6 augusti 2009



Haha! Ni kan kalla mig Tessan aka ko ögon



Nu ska jag ut i fina solen! Pusspuss

Gamla lunar-blogg inlägg!

Limpade rostbröd

Helgen består av smärta av alla former. Jag har blivit flamberad, å johanna både flamberad OCH sönder pippad av en voffe.

vi har även knarkat hudlotion, till förbannelse!

vi cyklade även ner till oxelbergen för ett desperat ärende. men ack...förjäves. där cyklade vi på södra promenaden med regnet piskandes mot fejjat, helt i onödan!

När vi cyklade hem igen, med våra blöta kläder o filmen under jackan, upptäckte vi med fasa, att det började smärta i våra sönderbrända muskler. Vi trampade vidare och kände hur vi tappade energi. Vägen hem kantades av faror, men vi hade varandra så vi klarade oss hem med en hårsmån. Det sägs att ensam är stark, men där vi trampade hem i regnet, började vi tvivla på detta gamla ordspråk.

Johanna kom på egna tankar å undra hur hon skulle klara sig helskinnad från hemska vilbergen. allt började igår, dt va en kall å regnig höst morgon, å Nadja attackera Johanna så hon fick ett "jätte stort" rivsår på knät. aj.... Å sen denna absoluta morgon så blev hon återigen riven av Nadja och sönderpippad oxå..och i detta nu blev hon just upp köttad av mej. aj.....aj...!

Dt va helgens upplevelse me johanna ;D haha

tack ska jag ha //Tessan xD




Spännande morgon!
Jag kände doften av fjortis på långt håll ! vem är det som kommer in om inte johanna ! Du ska få äran att knäppa mina byxor, gormar hon och drog upp jackan för att visa att byxorna inte var knäppta ! Jag gav ifrån mej ett litet skratt av fasa och gav mej på johannas oknäppta braller . Efter ett tag kämpande från både mej o johanna, beslöt vi oss för att låta dom var öppna . Det var lönlöst . Men ack, vi skulle inte ge upp förs byxorna var knäppta ! Dock så är vi ju så starka så vi kan få igenom byxorna med gemensamma krafter, tänkte vi och kämpade på . Efter mycket skuttande och dragande fick vi äntligen igen hennes små byxor ! Med benämning på små...

hahaa idag på rasten satt vi upp en trasa i dörren så nån skulle få den huvvet..men dt sluta med att vi hade blött-traskrig haha:P å chrille stoppa ner trasan i äckelrichards byxor:D hhaha han blev liiiiite förbannad..blev nästan slagsmål i vårt arbetsrum;D hahahah men dt va riktigt rolig underhållning:D




Johannas och Tessans budord
De 10 budorden:
1. Se inte ner på mej fast ni är längre.
2. Gör vad jag vill med er.
3. Trotsa aldrig det jag säger.
4. Va min arbetskraft.
5. Skaffa pengar åt mej.
6. Ser det gott så äter jag din mat också.
7. Allt som inte jag orkar ska du göra åt mig.
8. Om någon blir mobbad, stampa takten.
9. Hedra min födelsedag.
10. Det kunde varit båda benen.

Skapelseberättelsen:
På första dagen den femte mars, föddes en flicka.
På andra dagen den sjätte maj, föddes ännu en flicka.
Det va det viktigaste...

Jag är allsmäktig och ser att ni inte fattar, men följ det ändå..
MVH personalen

haha fy fan va roligt vi hade på högstadiet!

5 augusti 2009

Hej alla glada!
Idag känner jag mig som en ny människa! Solen skiner så det blir nog en lång promenad sen! Känner mig jätte glad i dag!
Har även bestämt för att planera våra måltider in i minsta detalj ;D jag kom även med förslaget att ha en vegetarisk dag i veckan så man får i sig alla nyttiga grönsaker osv, men det blev ju inget haha!

Nu ska jag ta mig nått att äta! uppdaterar med fina kort på den fina solen sen ;D

PussPuss

4 augusti 2009

Hej och god eftermiddag!
 Idag var jag uppe med tuppen för att skjutsa Zebbe till tåget, stjärtvärmare och musik så piggnar man till! Efter åkturen till resecentrum drog jag vidare till "bagis" för att lämna in bilen...Var han där? NEJ! Han som lovat mig skjuts hem från ingelsta =(
Frågade när han skulle komma då fick jag bara som svar att han inte har några fasta tider och att han aldrig är på jobbet så här tidigt (kl 08.00) NÄHEE!? Okej men då går jag då! hälsa Bagis!
Tar min väska, zebbes golfklubbor som låg kvar i bilen och började min vandring mot 117 bussen...Gick förövrigt åt fel håll först! Bökigt!
Väl hemma gjorde jag lite frukost, kollade på tecknat, MTV osv...Kände att ögonen blev väldigt tunga så jag slängde mig i sängen, och som det alltid är så är det alltid någon som inte vill att jag ska sova, så först ringer mor och frågar om jag ska me och åka turen med varor till finspång men jag avstod =)
Några minuter efter ringer Zebastian och frågar vad jag gör, vad jag ska göra idag och ger dessutom ett dussin förslag på hur jag kan spendera min dag. Tack för förslagen hjärtat ;D



Känner mig lite upp och ner i dag =(
Blir arg på mig själv, försöker förstå dig, försöker förstå mig.
Allt dyker alltid upp när man glömt det, personer dyker upp som man inte vill se.
Ena dagen förstår jag precis vad du menar och jag tycker inte att det är något som helst problem.
Och andra dagar tycker jag att man faktisk får offra visa grejer här i livet som ändå inte betyder så mycket.
Jag får ångest, dåligt samvete, jag blir ledsen, jag blir arg och det som knäcker mig mest är att jag själv inte kan göra något åt saken.

Vi får väl se hur det går...Tänker 20 gånger om dagen: Nä, nu ska jag skärpa mig och inte bry mig, det är ju inget som jag borde misstänka. Men det går ju alltid sådär, Det är som att jag inte kan kontrollera vad jag säger ibland =S




Nu ska jag sätta mig och teckna lite, köpt nya pennor, spännande!
PussPuss! Zebastian, Jag älskar dig!

  

RSS 2.0