27 maj 2009

Sha!
Började min dag med en lektion, det märks att studenten är nära! =)
Gick ner på stan med Zebastian kollade lite mobiler och jag testade lite kläder. När vi satt inne på Telia kommer ålhuvve 1&2 dva Martin och sofi! =) Trevliga varelser det där! haha

Vi gick en stund i affärer och sen bar det av till fiket. Satt sär en stund innan det var dags att gå vidare igen.

Här hemma satt jag i full spänning för ca 10 minuter sedan då jag va inne på tradera för att lägga bud på den fina T650i mobilen. Men någon jävel la tydligen ett as högt bud. Hej då mobilen!
Min underbara Zebastian kom på att man kan beställa en T560i och sedan låsa upp den så att jag kan ha kvar mitt abonnemang! Kanon!

Förövrigt är det inte min dag i dag! Mitt hår har inte viljat samarbeta på hela dagen och det är sjukt frustrerande kan jag lova! Sen börjar jag bli jävligt (ursäkta språket) trött på att vissa vänner inte uppskattar det jag gör för dem. Tar mig för givet. Va fan är det för stil? Ska inte lägga ner en droppe energi mer! De va de!

Min balklänning är klar nu, den blev jätte fin! Ska lägga upp bilder på den så fort som möjligt!

I morgon ska jag ha min näst sista praktik! Lite sorligt men det går ju alltid att hälsa på dem! =) 
Efter praktiken ska vi ha taco kväll med vårt lilla crew! Gottgottigottgott!

Snackade lite me Jay Hoe förut, prata om gamla minnen och om vår högstadie tid på ramunder. Skulle ge vad som helst för att få uppleva dem 3 åren igen! :D

Tänkte lägga upp lite roliga gamla bilder...men kom på att jag inte sitter vid min data! haha ska försöka leta fram lite andra bilder! 

 

















Tack för mig!

20 maj 2009

Sitter på sista lektionen och väntar på domen, med andra ord betygsättning! Pirrigt värre!Hade samhäll nyss och vi fick tillbaka samhällsfrågan, jag skrev om nät shopping och jag fick G det va en jävla tur för läraren ;D

En bra dag hittills!

Satt och kollade på sonyericsson.com nyss hittade den mobil somjag vill ha, Sofia i klassen har en sådan och hon var helnöjd! Jag va lite osäker eftersom den va så billig. Den kostade ca 800 kr. Modellen heter T560i. Jag vill nog ha den mintgrönafärgen.



Där har ni skönheten!

Sara sitter jämter mig och stressar sönder mig med hennes fingrar som flyger över tangentbordet. Det är nästan så att knapparna flyger av. 

Hon vann i skrivar tävlingen! Bajs! :D
Tart nästa gång!

Nu ska jag gå hem!
PussPuss


17 maj 2009

Igår som jag berättade så var jag ute i maxi huset och letade sandaler... I morse hade jag beslutat vilka jag ville ha och jag gick ner i rask takt ner till stan, lagom till öppning. 
Köpte de mörkbruna sandalerna från Eurosko.


Och så ser skönheterna ut! =)

I morgon börjar jag dagen med fotografisk bild A, låter roligt eller hur ?
I morgon är det ca 2 veckor kvar till studentveckan, fy tusan vad tiden går fort!
Och om 2 veckor kommer Zebbes syrra på besök också! Ska bli sjukt kul!

Idag när jag kom hem från stan satte jag mig ner för att plugga. Så nu är jag klar med allt i princip! Ligger inte efter i pluggandet i alla fall! ;D

I morgon får jag reda på om jag får sommarjobb hos min kära mor. Ska bli budbils brutta!

Känner att det här inte blev så roligt inlägg, blev ganska upp punktat, men men!

Nu ska jag i allafall snoka runt på shopping sidor, det har jag gjort mig förtjänt av!



PussPuss

16 maj 2009

HejHej!
I dag tog jag en lååång sovmorgon! Tittade på film till klockan 12 då det var dags att gå ner till tvättstugan. Efter första langningen av tvätt drog jag iväg en sväng till maxi huset. letade efter gladiator sandaler, hittade två tnygga sandaler, ett par mörkbruna och ett par svarta. Blir nog lite varmt att gå runt i converse hela sommaren.

När jag gått där i någon timme ringde Zebbe och fråga om vi skulle äta på thai restauranten ute vid maxi med totte och anki. Min mage kurrade så det lät som en utmärkt idé!

Efter käket åkte zebbe och jag hem igen, och åter igen ner i tvättstugan.

Jag har även ett smart tips till er som tycker det är tråkigt att testa öppna skor!
Att måla tånaglarna i någon rolig och färgglad färg gör testandet av skor mycket, mycket roligare!
Själv hade jag en ljus färg som var lite bort skrapat så det va mindre kul att testa när man såg hur hemskt och fult det va!

Nu ska jag vika lite tvätt, kolla runt lite på Internetaffärer, och sen vänta på att gästerna kommer. Vi ska nämligen se på schlager ikväll. Ser inte fram emot skitlåtarna men men. Man får väl offra sig ibland ;D 

Just det!
I går när jag var på praktiken så skulle Kattis vara borta på lagret och enligt reglerna får man inte lämna en praktikant själv i butiken. Så Kattis hade bästa lösningen:

Hon började rota lite i väskan och slängde fram två stycken walkietalkie! Så jävla rätt! Hahaha!
Där stod vi i olika rum och var barn på nytt! Helt underbart! =D

Träffade Krullis igår också, det var lika mysigt som vanligt!
Vi drog och käkade på Paus, snackade lite skit och gick runt i affärer. Vi tog en glass på Doncan också.

Nu ska jag arbeta!

PussPuss

12 maj 2009

Kom hem från skolan precis. Hade redovisning för alla 2:er som ska ha UF nästa år. Vi gav dem lite tips om hur man ska gå tillväga och och vad man bör undvika.
Skönt att vara klar med allt nu, nästan i alla fall! Sista inlämningsdagen är den 25:e maj så efter det har inte lärarna planerat in något eftersom de redan vet att ingen kommer att vara på deras lektioner =D

Om ca 4 timmar ska jag iväg igen, åka till McDonalds och jobba i några timmar. Kommer vara helt slut när jag kommer hem, sitter ju redan nu och halv sover.
 
 
 Nu ska jag äta något innan jobbet!

Hejsvejs ^__^

11 maj 2009

Nu börjar jag äntligen se ljuset i tunneln! Hade prov i dag i UF, gick bättre än förväntat.
Kvar att göra i skolan har gått från tolv läxor och nu har jag endast årsredovisning, samhällsfråga, bokredovisning och inköpsprov kvar.
Nu börjar stressen att lägga sig och man kan ta det lugnt i några dagar nu!

Just nu sitter jag och belönar mig med bra musik och photoshop! Har laddat hem massa nya penslar till PS så det är lite roligare nu!
Lekte faktiskt med en bild på Erica:



Lösögonfransar som ni ser! Har massvis. Var som ett barn på julafton när jag ladda hem alla penslar! =D

Nu ska jag läga någon mat!
PussPuss

6 maj 2009

Idag förstår ni är det min födelsedag! Allt har varit bra hittills, förutom det dåliga vädret! Men, man kan ju inte få allt man önskar sig =D

Bror ska komma och hämta upp mig runt 16.00 då vi ska hem till mor och fira lite! Fick ett samtal idag från buketten, så jag har blombud som jag ska få kl 17.00. Spännande!



Nu ska jag käka något, kanske uppdaterar senare!

PussPuss!

3 maj 2009

Herre gud vad länge sen det var jag skrev! Fy skäms!
Har haft sjuukt mycket att göra i skolan, har fortfarande en tuff vecka framför mig. På tisdag har jag årsredovisning av UF företaget, UF prov , projektrapport. På onsdag har jag super size me uppgift som min lärare tappat bort under det förra året så det var jag tvungen att göra om :( och samma dag ska samhällsfrågan vara klar och personlig service uppgifter ska vara inlämnade. Ska läsa klart en bok och skriva en bokrecension inom svenskan och skriva klart och lämna in israel och palestina komplettering inom samhäll.
Men efter denna vecka blir det lugnt i skolan! Lärarna har inte ens planerat in något för de säger att vi ändå intekommer vara i skolan nu framåt studenten! Så rätt! =D

För några timmar sedan var Martin och Sofi här hos mig och Zebastian och vi laddade upp med chips, cola och godis inför hockeymatchen. trevligt, trevligt! =)

Snart är min balklänning klar också! ska ut och testa den imorgon! spännande! 
Jag och Sara ska beställa löshår till balen, så att man får lite volym, vilket jag saknar totalt ;D  

Va ute den 1:a maj och tittade på majtåget, brände mig lite smått =(

Den 6:e maj fyller jag hela 19år och det ska firas på fredagen den 8:e hos min far, grillning på dagen och lite party framåt kvällen.

Hittade en sjukt fin klänning på Asos härom dagen, såklart kosta den över 1000 lappen och var för övrigt slutsåld i min size! Dåligt! ;D







Jag blir ju lite smått kär i den! ;D

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på tv!

PussPuss

RSS 2.0