31 januari 2009

Började denna härliga lördag med att jobba på McDonalds, tiden gick dock väldigt fort och det var över lag trevliga kunder. Efter jobbet kom Olen och viccan och hämtade mig och så åkte vi till deras nyköpta lägenhet, Västerås bon flyttar här med till Norrköping! Yeeey!

Efter det speeda jag hem, hoppa in i duschen och fixade mig lite inför bion med söta sara! Vi ville se wildchild men självklart så visar dem inte den filmen här i norrköping :( 
Saras och min vanliga tur! ;D
Innan bion drog vi och käka och efter det köpte vi lite tilltugg till filmen.
Det var riktigt mysigt, och roligt att träffa PATSY, min andra hälft :D



När Sara skjutsat hem mig så klev jag in hos zebbe och till min förvåning sitter ålhuvvet aka Martin och zeb & kör tv spel. Alltid trevligt med extra sällskap! Även sofi kom och joynade oss efter ett tag. Själv satte jag mig vid pusslet men tröttnade efter en timma.

Nu äre gonatt!
Tack föridag alla godingar!


PussPuss
//Therese

27 januari 2009

Hejhej!
Kom hem från stan för ett tag sen, Trots att jag inte ska shoppa så mycket så kunde jag inte hålla mig i kragen denna gång heller. Köpte en svart- vit klänning från gina och ett par vita converse av årets modell. Kan ju inte gå runt i mina gamla skinskor i sommar! ;D
Hade lite ångest ett tag när jag tänkte efter och kom på att jag bara har några fjuttiga kronor kvar på kortet, men det var värt det, haha
Snart ska jag åka och hämta mor i klinga, och efter det kanske jag drar till badhuset med bror och simmar några längder! Sjukt länge sen jag var på badhuset! ovärt.

Här kommer bilder på dagens köp!





Nu ska jag ta mig nått och käka sen ska jag mysa ner i soffan jämter Zebastian =)

PussPuss
//Therese

22 januari 2009

Idag var jag på praktiken på Levis Store...va ett bra tag sen jag praktisera! Va riktigt kul att träffa Kattis och Jessica igen =D
När jag slutade så stod Zebbe och väntade med bilen så att jag slapp gå hem, och när jag satte mig i bilen såg jag en påse från cubus...Sötnosen hade köpt det där linnet jag hängt undan som jag egentligen skulle köpt i morgon! Har man världens bästa pojkvän så har man ;D

Imorgon ska vi fira PATSY, ska bli roligt, min lilla flicka växer upp så fort! ;D

Nu ska jag krypa ner till sängs!
Puss & Gonatt!


19 januari 2009

Gick upp väldigt tidigt idag, skulle lämna mors bil kl 06.25. Jag speeda på lite extra fort så jag skulle kunna åka hem och få sova en liten stund till. Kl 07.30 hämtade Sara upp mig och vi for iväg till foto lektionen. Vi lyssnade på teorin och när vi skrivit i närvarolistan smög vi iväg lite diskret. Vi tog bilen till mitt underbara jobb (not) för att hämta min julklapp. Alla hade vaknat på fel sida och var inte så värst trevliga, de kanske inte orkade med 2 solstrålar som mig och Sara! :D
När vi kom till skolan gick vi till bibban och skrev ut papper till vår nedräkning till studenten, det är 139 dagar kvar.

Efter skolan åkte Sara & jag ner till stan, som alltid in på Gina tricot, sen vidare till cubus där vi gled runt i en timma. Vi testade sjukt mycket och det var riktigt roligt! Sara handlade lite grejer, dock inte tightsen som va korallfärgade, hon tyckte det såg ut som solbränd hud...HAHA! Hur som helst, jag hängde undan 1 linne och 1 tubtopp tills på fredag!
Sedan mötte vi Zebbe och Sofi, zebbe satte sig och plugga på fiket och sofi gick me oss ett tag...Vi gick upp till nilson, fick veta att det kommer in ett par nya converse, hel vita, om ca 2 veckor. Dem kanske man ska införskaffa sig...Fint till sommaren! :D


Det här är förra årets modell, Årets är hel vita.


Ett par rosa skulle ju inte sitta helt fel!



Imorgon är det tisdag, skola igen! Usch, är så trött på skiten!

PussPuss
//Therese



Städgalen

Nu har jag städat klart här hemma, tro det eller ej men det är riktigt skönt att städa när man har bra musik att skutta runt till när man damsuger, diskar, dammar osv. Vi får väl se om Zebbe blir glad eller om han inte märker någon skillnad ;D

Imorgon är det måndag igen, ska bli kul att träffa snorkorven Sara :D
På onsdag är det prov på massa budgetar...resultatbudget, likviditetsbudget, hur ska det gå? Peter är ju inte världens bästa lärare, han förklarar ur dåligt! sorligt! Men som jag brukar säga: Det får gå som det går! Har blivit lite av ett motto ;D

På torsdag och fredag är det praktik, fick veta att john som jobbade där hade sagt upp sig så Kattis sa att jag har en chans att få jobba där, låter bra!
Efter praktiken på fredag ska jag fira stora Sara som blir hela 20 år! Så det blir lite förfest och sen utgång. 

Nu ska jag tända lite ljus och mysa ner framför tv:n, vänta på att Zebbe kommer hem och kanske myser ner jämter mig i soffan! =)

Hoppas att alla haft en trevlig helg!

PussPuss
//Therese
 

18 januari 2009

God morgon!
Jag fick min långa sovmorgon, det var skönt! =)
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, känner konstigt nog för att städa, och det ska jag säga, det är inte ofta Marie Therese Caroline Bergström känner för att städa!
Annars ska jag följa med på hockey matchen, det är ju också roligt! =)

Till ett annat ämne, jag har äntligen hittat en bikini jag vill ha! eller jag har 3 alternativ men 1 är snäppet coolare!

Denna är snäppet coolare än de andra!

Denna finns även i lax-färg tessans sk "rék-färg"

Svart-vit randig bikini är ju väldigt nice!


Vilken tycker ni jag ska välja? första, andra eller tredje? Själv har jag lite beslutsångest =)

PussPuss
//Therese

17 januari 2009

God kväll!
Jag och Zebastian kom hem från bion för ett tag sen, vi såg bröllopsduellen, riktigt bra måste jag säga! Sofi och Martin var med också, trevligt som alltid! Efter filmen gick vi till en pizzeria och käka lite, prata och skratta.

Innan bion var zebbe, jag, mor och mats förbi hos mats polare och tittade på deras hundvalpar, de hade hela 13 hundar som var deras och sen hade de fått 6 nya valpar, de ska sälja 4 stycken av den kullen, man blir ju lite sugen på att köpa en! Dock blir dem så fula när de blir stora! haha, elakt!

Jag jobbade idag också, på McDonalds, och idag var kunderna faktiskt ganska trevliga! Så det kändes bra för en gångs skull! Tiden går ganska fort när man stressar runt bland all stinkande friterad mat! = )
Efter jobbet åkte jag och hämtade upp zebbe från hans jobb, vi hade turen att jobba samma tider! Han hade köpt en ram till mig så att jag kunde rama in ett kort på oss, jag som tjatat så mycket efter den där ramen! Och så fick jag muffinsformar inbyggt i en plåt (Bra beskrivning!) Så imorgon ska vi nog baka muffins för fulla muggar! =D
Tack sötnosen!

Imorgon ska jag ta en lååång sovmorgon, ska bli riktigt skönt! Eller så får jag ingen sovmorgon om en viss Zebastian drar upp mig, hade ju lovat att vi skulle till mediamarkt kom jag på! På eftermiddagen kanske jag ska iväg till hockeymatchen i tranås. Alltid kul! =)

Nu ska jag hoppa i säng!
Tack för idag alla glada!

PussPuss
//Therese


16 januari 2009

Idag är det fredag och jag är fortfarande sjuk, jag stanna hemma från praktiken idag me, får lite ångest...men å andra sidan vill jag ju inte smitta ner kunderna! = ) 

Idag är det biopremier på bröllopsduellen, den vill jag gå och se! kanske får med mig Zebastian,sofi och martin! De ville också se den nämligen...

Igår åkte jag förbi min mormor i söderköping, hon bjöd på köttfärspaj! Vi tog en liten promenad med hennes hund Bonzo också, det var mycket trevligt! Efter promenaden åkte vi ner till en tygaffär för att leta ut tyger till min balklänning. Det fanns väldigt mycket tyg att titta på, jag fick lite beslutsångest, men tillslut hitta vi en färg som passade mig alldeles utmärkt! 

Efter det mysiga besöket hos mormor åkte jag hem till kära norrköping igen. På kvällen var Zebbe och jag bjudna till Sofi och Martin för att kolla på hockey matchen, LHC mot HV. De hade även gjort en två rätters middag som bestod av varmrätt och efterrätt, det hade dem verkligen lyckats med!  

Nu ska jag sitta och titta runt lite på asos och victoriasecret, ska beställa en bikini och sen lite kläder! får se om jag hittar nått fint...

PussPuss
//Therese

14 januari 2009



Idag har det varit en väldigt jobbig dag i skolan, fick tillbaka en gammal lärare i samhäll och såklart det första hon gjorde va att sätta igång med ett grupparbete. Dagen gick ganska fort dock, mycket skratt! :D

Efter skolan åkte Sara, jag och tussen ner till stan, tittade runt lite på gina, tussen köpte ett par nya jeans, väldigt snygga! =) 
Vi strosa runt ett tag, sen mötte jag upp Zebastian och vi storma hem för att hämta bilen så vi kunde hämta upp min mor vid klinga. 

Imorgon ska jag stanna hemma från praktiken, jag är fortfarande en "snorkorv" haha!
Tänkte åka och hälsa på min underbara mormor imorgon, hon skulle bjuda på paj! Innan det kanske jag följer med Zebbe och åker lite skridskor, får se hur jag mår imorgon bitti = )  



Fixade en liten fruktskål till mig och Zebbe, riktigt gott! Nyttiga som vi har blivit ;)

Tack Sara och tussen för en sjukt rolig dag! Och Sara, hoppas du inte fick ett blåmärke efter att du fick stolen på dig på fiket ;D

pusspuss
//Therese

13 Januari 2009

Det var väldigt segt att gå upp imorse! var uppe med tuppen dvs kl 06.00, jag skulle nämligen skjutsa mor till klinga. När jag kom hem igen gjorde jag en smörgås och honungste åt mig själv, sen kröp jag ner till sängs igen, varmt och mysigt!
Någon timma senare ringde mobilen då var det dags att gå upp igen. På med fotbollsdressen, sminka sig lite sådär och sen iväg mot skolan. Sara och jag jobbade på bra idag måste jag säga! vi är nästan klar med delårsrapporten som ska vara inlämnad nästa månad. Vi fick även sluta tidigt idag pga av att lärarna hade fifflat med vårat schema så sista lektionen hade vi ingen sal att vara i. ojojoj så ledsna va blev...NOT! Så då vare hemgång för Hp3aHS!

Kom hem till en mycket söt Zebastian som legat och degat framför tv:n hela dagen, jag gjorde honom sällskap, det var nämligen jönssonligan på tv:n jag har bara sett den lilla jönssonligan = ) 

Vid halv fem ska Zebbe och jag hämta mor vid klinga sen ska vi storma hem för att äta smörgåstårta som mamma och Ingela styrt ihop, det ska bli riktigt gott!

                                                 


Idag är det 13:e januari, 1 år och 3 månader baby <3

pusspuss
//Therese

11 januari 2009

God morgon allihopa!
Som ni ser har jag tagit mig i kragen och designat om min blogg lite, blev riktigt nöjd med bakgrunden! Satt och pilla med det när jag var på mors jobb och till min räddning kom Zebastian och fixade så allt blev rätt, man glömmer ju bort vart allt ligger och vilka koder som ska vara vart när man inte ändrat bloggen på ett tag! =)
 
Igår åkte käre bror till Kina med Sara där dem ska möta upp Yang. Dem ska va där i hela 2 veckor, skönt för dem ;D
Benny skulle kolla efter
köra-bil-handskar till mig, hoppas han hittar nått fint ! ^__^

Nu ska jag ta och städa lite!
Hejsvejs!


9 januari 2009

Idag har jag varit i Linköping för att återigen kolla upp varför mina utslag inte vill ge sig. Äntligen fick jag en diagnos! Jag har ett vanligt sjukdomstillstånd som cirka 20% av alla vuxna haft någon gång, Och eftersom jag hade eksem som barn är risken stor att man får sk Urticaria. I mitt fall heter det kronisk Urticaria pga att jag haft det sen oktober 2008. Jag läser i det här lilla häftet jag fick av läkaren att det kan ta flera månader eller i sällsynta fall ett eller flera år innan det ger sig. Kul skämt !
Hur som helst så var det skönt att äntligen få en diagnos, och att det inte var nått jag var allergisk emot. Man får helt enkelt se positivt på det! Det kommer att gå bort någon gång, vilket känns tryggt!

Och som ni vet jobbar jag på McDonalds men nu har jag ju en bra anledning till att säga upp mig, för denna "sjukdom" påverkas av stress! Va tråkigt att höra ;D

Efter att Zebbe och jag varit hos läkaren drog vi och käka hos mor på hennes jobb, mysmys!

Ikväll ska jag nog ta mig i kragen och plugga lite, har lite och stå i nu efter lovet! stress, stress,stress! not good! :D

//Therese

7 januari 2009

Korta köra-bil-handskar är ju ett måste för mig i sommar! Satt och tittade runt lite på Chique.se där jag fick syn på dessa godingar.





Matcha upp det som modellen på asos! riktigt snyggt!



Sen hittade jag riktigt snygga pumps i gladiator stil, dock kosta dem upp mot 2000kr :(
Man kan ju alltid fönstershoppa ;D




Nu ska jag fortsätta titta på alla spännande sidor, uppdaterar om jag hittar nått mer snyggt.

Puss&Kram!

2 Januari 2009









Då var det 2009 nu då, man säger ju att tiden går fort när man har roligt !
Jag, Zebastian, Sofi & Martin har firat nyår nere i malmö på Hilton hotell, mycket trevligt !
Jag träffade även KnäckarN nere i malmö med sin boyfriend Petter, så vi spenderade dagen på stan allihopa.

För att sammanfatta resan :

Mycket god mat
Mycke dricka
Härligt sällskap
Många psykbryt


Tack för denna resa Zebastian, Martin & Sofi! det var riktigt värt ! = )

RSS 2.0