Gamla tider!

Haha! Älskar ju gamla bilder! Enjoy!

Gårdagens äventyr

Ja igår va minst sagt ett äventyr! Dagen börjar med att Zebbe ringer och berättar att vi får låna en bil så att vi kan hämta hem vår nya soffa! Great tänkte jag och löper ut till bilen för att fort som fan komma till zebbes jobb!
Väl framme i vallentuna där vi ska hämta soffan säger snubben som jobbar där att soffan aldrig kommer gå in i vår bil! Suck! Skam den som ger sig tänkte zebbe och jag och krävde att han skulle bära ut soffan som i för övrigt va i två stora paket! Den stora delen gick in galant men sen fick ju stort bevis på att tetris inte va vårt slags spel! Vi packade upp ena delen från plasten och försökte trycka in det i ett passande hörn, men ack det var förgäves! Efter några...eller ganska många psykbryt så bestämde vi oss för att packa in skiten i plast igen och slänga upp den på taket!
Stressa tillbaka till bromma, dumpa av soffan i lägenheten och vidare ut mot ekerö där vi skulle lämna den stora bilen och byta till en annan! Vi fick låna en pytteliten ford ka som lät som att den skulle sprängas när som helst! Anyway...Vidare till zebbes jobb för att släppa av honom och brumma vidare till Mia! Såg redan på håll att hon såg lite halvt skräckslagen ut när hon såg denna fagra bil!
Vi gasa vidare mot Ikea där vi skulle kika på lite grejer! Vi hade bra tempo genom hela Ikea tills vi kom till växtavdelningen, där vi säkert yra runt utan att överdriva i 1 timma eller 2! Båda slog till på en hög växt så att vi äntligan kan få vår efterlängtade djungel i vardagsrummet!
Väl framme vid kassan slog det oss:
-Hur fan ska vi få in två stora växter i forden?
Jaja, efter att vi bekräftat att vårat ögonmått är på topp så chansa vi på att dom gick in!
och ja! Klart dom gick in! Det var några blad i öronen och ett peta mig i ögat! Man såg även inte så mycket i backspegeln förutom massa blad och grenar men dom fick med nöd och näppe plats i bilen! Där satt vi i vår djungelbil, överlyckliga och alldeles varma inombords över vårat köp!
En riktig äventyrsdag om jag får säga det själv!
Tack för mig! Över och ut!

Pixbox!

hahah! Kom ju ihåg att jag har pixbox! Sjukt kul!
http://www.pixbox.se/usr_show_id83699_page0_order1.html
Enjoy! ;D

Norge resan!

Jag glömde ju att säga att jag, Benny och Jocke var i Norge i helgen som var! Hittade en bild från Alettas blogg!
Det blev ca 700 bilder på 2 dagar! Slå dä ni! ;D
Fler bilder kommer när jag fått dom! ;D

12 januari 2011

God dag!
Efter många hot och arga sms från min vän Johanna så kände jag att jag får väl ta tummen ur arslet och blogga lite!
Det har varit jul, nyår och jag har färgat håret brunt! Det är väl det som hänt!
Börjar jobbet om 2 timmar! Ska ge mig ut i snöstormen i hopp om att mitt hår inte tappar volymen! Men det känns som ett hopplöst fall!
Som vanligt har jag inget att skriva om så jag bjuder väl på lite bilder ;D
Över och ut!

RSS 2.0