30 september 2010

God kväll!
Har jobbat för fullt dom senaste veckorna! Har varit helt slut efter jag kommit hem men börjar vänja mig nu!
Är ledig i morgon i alla fall! Då ska jag in till city och leta efter ett par nya fejk uggs som jag tänkte ha på jobbet! Sköööönt! Sen runt lunch ska jag vidare till zebbes jobb och därifrån vidare till IKEA! Köpa lite till lägenheten som tex en klädhängare i hallen vilket kan vara trevligt om man kommer på besök ;D
Jobbar hela helgen, hoppas det kommer lite mer folk då så man inte blir så rastlös som man kan bli i veckorna då dom flesta jobbar ;D
Har träffat många trevliga människor på jobbet! Riktigt nice gäng!
Just det! Måste berätta om zebbes och min lilla olyckshändelse!
Hon som bodde här innan hade köpt en skjutbar köksö som står en bit från köksväggen. Zebbe hade pratat med mäklaren och det skulle tydligen gå att flytta på denna köksö, Utmärkt tänkte vi!
Så i förrgår då jag förövrigt var ledig och hade städat hela lägenheten så beslöt vi oss för att flytta lite på åbäket för att se om det blev något bättre.
Så vi börjar skjuta på köksön och hör ett litet knak...okej vi lyfter lite så det inte pajjar!
Vi skjuter på lite till och försöker lyfta så mycket vi kan och BRAK, POFF, BANG...Så pajjar dom urusla plastbenen undertill och hela köksön välter, på köpet fick vi ett fint jack i golvet och köksön blev några decimeter kortare! Great!
Som tur var så hade jag tagit bort min ljuslykta som jag fått av mormor i student present! Inget som stod på köksön gick sönder men grannarna var nog lagom roade med tanke på att klockan var 22.00 på kvällen!
Ska försöka skriva lite i morgon innan jag drar till stan!
God natt så länge!

1 september 2010

God dag!
Sitter framför tv:n i dag igen, är så himla uttråkad! Finns inte ett skit att göra!
Har inte ens nått att skriva...såå...jag får återkomma!
Över och ut!

RSS 2.0