6 november 2010

God kväll!
Kom precis hem från jobbet! Skjutsade hem Veronica och Mia och lyckades som vanligt att snurra bort mig själv! Hur svårt ska det vara? haha! Kom i alla fall hem tre kvart senare lite smått irriterad och skakis! Det är det värsta jag vet att åka vilse! Pratade med Zebbe samtidigt så han lugnade ner mig! Men men nu är jag hemma!
Skulle dragit ut med tjejerna idag men vill inte åka hem på tunnelbanan själv i kväll/ natt. Skulle varit jäkligt kul men det får bli någon annan gång då!
Så här såg jag ut idag med min nya mössa/halsduk!
Över och ut

1 november 2010

Sha! Sitter här i stugan, huset och dricker vin, vi har precis käkat kina mat och kommer förmodligen rulla hem! Sprit tarmen har fått nog, min hjärna har brunnit ett antal gånger då jag fått pratat engelska med Ericas och stuarts vänner. Mycket trevligt dock! Halsen har tagit stryk då vi gick loss på kareoke maskinen, lät för jäkligt för övrigt!
I morgon ska vi kanske in till köpcentret och spendera lite timmar innan flyget går! Vi var inne i Edinburgh här om dagen, shoppade en jeans väst, ett par kängor och ett par högklackat.
På onsdag åker Zebbe upp till Luleå igen, ska inte bli så kul men det är väl bara hoppas att den veckan går fort! Jag är ledig på onsdag så jag ska väl packa upp resväskorna och sen blir det en tidig kväll. Back to work på torsdag, ska bli kul att träffa alla igen!
Bilder lägger jag in när jag kommer hem!
Över och ut! ;D

RSS 2.0