Halloj!

God morgon era ålhuvven!
Vaknade av att min bror ringer och väcker mig på min lediga dag! Efter några hopplösa försök om att somna om failade så tog jag det tunga beslutet att gå upp!
Satte på datan, gick ut på balkongen och mös! Jag vet inte hur jag kom in på dessa tankar när jag satt ute i den härliga solen men jag började tycka synd om man stora växt som är halvt röten! Det här måste jag styra upp tänkte jag!
For in och kände lite på jorden och såg till min stora förvåning att det låg en jävla larv i krukan! NÄ DET HÄR GÅR INTE FÖR SIG! brölade jag och hämtade dammsugaren! På en sek var problemet löst och mitt leende gick från öra till öra efter mitt lyckade mission!
Men problemet slutade inte där! Jag funderade på varför min växt rötnar hela tiden! In på google och söker på bruna fläckar på bladen och får fram att det är ohyra på min stackars planta! OOOOOOOOOOH NOOOOOOO!!
För er som känner mig vet ju att planter inte är min starkaste sida! jaja, In me skiten i duschen och sköljer av den! Oj då, Krukan är överfylld med vatten nu, kommer den dö för att den vattnades ihjäl nu? Det där med att tänka först innan man gör något är som ni förstår inte en av mina starka sidor heller!
Min vise mor ringer upp i stundens hetta och jag ber henne om hjälp! Jag får till svar; lägg lite papper på så det suger åt sig vattnet! GREAT tänker jag och springer ut till köket för att hämta papper! När jag kommer in i badrummet igen så har ju växt jäveln sugit upp vattnet redan! GREAT!
Ringer vidare till min käre vän Maria aka KnäckarN som kan det här med blommor och planter! Hon konstatera att min planta har fått löss eller vare va...och hon sa att jag skulle ta vatten och diskmedel på en trasa och gnugga in hela växten! Och så fick det bli! Sen sa hon att jag skulle ställa ut den på balkongen! Och så fick det bli! Så min djungel som jag ville ha inne har nu blivit flyttad till balkongen! Men den ser lite renare och finare ut nu och vi får hålla tummarna att den klarar sig! Den har ju fått all min kärlek idag!
Så tusen tack Maria! Vad skulle jag göra utan dig? :D
Så har eran morgon varit lika lugn som min?
Bajs Bajs!

God morgon!

Gick upp för en timma sedan för att göra mig redo för jobbet! Riktigt skönt att gå upp lite tidigare och bara sitta och chilla ett tag!
Nu är kläderna packade som jag ska ha till Skottland! Det va riktigt bökigt att ta med sig begränsat med kläder eftersom jag ska shoppa där och 15 kg i resväskan fyller man ju ganska fort!
I morgon är jag ledig! Då blire uteserveringshäng med Mia! Såg att det skulle bli 15-17 grader imorgon! Verkar äga! Man kan ju hoppas på en liten tan i nyllet då kanske! ;D
I dag kommer Zebbe hem från Norrköping också! Nice!
Nähä om man ska börja gå mot tunnelbanan! Ha en über bra dag!
BajsBajs!

20110411

God kväll! Känns som att klockan bara är 4-5 på dagen! Fortfarande ljust ute, riktigt nice!
Zebbe och jag var i Norrköping i helgen! Firade Benny och Marie som fyllde år! När dom andra drog ut åkte Zebbe, jag, Benny och Linda taxi till doncen! Körde Mcdriven och sen vidare hem till bror!
Om 9 dagar åker Zebbe och jag till skottland! Ska bli så jävla kul! Erica har lovat att skjutsa in mig till Newlook någon dag så jag kan spendera några timmar med shopping! Den 23:e kommer Ericas och stuarts vänner hem till dem och partar lite! Kommer bli fett kul!
anyway! Idag har jag varit ledig! Har bara legat och degat i sängen framför tv:n! Målade naglarna också! Blev riktigt coolt måste jag säga! ;D
Jag har även invigt nya ugnen och spishällen! Har ju aldrig fått maten klar så här fort förr! Passar perfekt till en konstant hungrig padda som mig ;D
Man droppar i vanligt nagellack i rumstempererat vatten och gör mönstren med en tandpetare eller nål! Doppar ner nageln på det mönster man vill ha och taddah! klart! Det blir lite kladdigt på fingrarna dock, men det tar man ju bort med nagellacksborttagning!
Tack och hej!

RSS 2.0