Onsdag 17 december



Sitter i skolan nu och väntar på att stormötet med elevrådet ska börja...Sara och jar har varit och testat studentmössor och jag tror ingen blir förvånad när jag säger att jag måste ha den minsta storleken, Det blev en 52:a! Så nu ska jag hem och beställa hela kittet.

Efter mötet ska jag hem till Zebastian och mysa lite tills han åker till tentan.
Måste ner på stan och fixa min närvaro från APU:n så jag får mitt matbidrag! 
Sen bär det nog av hem till mor och där ska jag spendera dagen, måste städa mitt rum så man kan se mina möbler igen! stackars mor hur står hon ut ?! ;D

Efter det åker jag nog ner för att hämta upp Zebbe så han slipper gå hem ute i kylan!
Lycka till på tentan hjärtat! kommer gå fint, som vanligt   ^__^   <3 

Onsdag 10 December



Det här är vad jag har pysslat med dem senaste dagarna, har sån tur att jag fått mycket efterlängtade nässelutslag över hela kroppen, och som ni ser på bilden så har jag rensat Apotekets sortiment av medicin och krämer, borde ju få nån rabatt nångång, så som jag har stor shoppat! ;D

Dags för lite uppdatering...
I helgen som var, var jag, Zebbe, Totte och Angelica  uppe hos zebbes & tottes käre mor och hälsade på, vi var på julbordskryssning dock kunde jag inte smaka på den härliga efterrätten pga att jag va lite sjösjuk, spet som jag är!
Anyway, det var hur mysigt som helst, vi käka, drack lite och tog det väldigt lungt! Det va väldigt skönt för min del att zebbe inte fick någon tillgång till datan, dvs msn och allt sånt osocialt
;D
Jag var också med om en nära-döden-upplevelse då jag höll angelicas katt i famnen då han helt plötsligt började fräsa och visa klorna och dem sylvassa tänderna. jag reagerade så som människor kan göra när dem blir livrädda, jag gick in i chock tillstånd och bara stod där och pep av skräck. jag började även bli varm i kroppen och fick lite handsvett...Där va den vänskapen borta kan man säga! jävla kattskrälle ;D

Imorgon är det min sista praktik dag! känns bra men ändå tråkigt! = )

Det var allt för mig!
//Therese

Onsdag kväll

Kom hem från Zebastian för ett tag sen, Stackars liten som har blivit lite sjuk och igår kväll slog min önskan in på riktigt ...att zebbe skulle få virus på sin data! haha nae värs, tyckte lite synd om honom för han satt nämligen & tanka one tree hill till mig och i den filen gömde sej lite virus! men det är ju löst nu = )

Senare ska jag iväg på vita hästen matchen, vet dock inte vilka dem spelar emot. Efter det ska jag hem till mor och spendera natten där, kanske tar några matcher mot mig själv i tv-spel, känner på mig att jag kommer vara rastlös hela kvällen :D

Imorgon har jag praktik igen, på levis Store...ska bli skönt att komma ifrån skolan = )

Hoppas ni kommer få en lika mysig kväll som jag!
Tack & Hej
// Therese

3 December 2008



God Morgon alla som är vakna!
Jag gick upp redan vid 7 för att göra mig i ordning för skolan. Väldigt trött och mör men till skolan måste man ju! Öppnade lucka 3 idag av min choklad kalender, lika gott varje gång!

Ikväll ska jag nog sätta igång att plugga på inköp & Varuhanterings provet som vi har nästa vecka, vi fick svaren idag av läraren så det va ju till en stor hjälp! = )
Efter skolan ska jag spatsera ner till stan och gå runt lite, hoppas söta Sara vill följa med en sväng! alltid trevligt!
Tror nog det är fler som ska ner på stan?! ring om ni vill ha sällskap med en liten Therese ;D 

Hat bra! PussPuss
//Therese

2 December 2008



Denna dag har varit minst lika rolig som igår!
Sara och jag har ju våra dagar då vi väljer att inte plugga och har roligt istället, idag var en sån dag!
Vi är ganska charmiga om jag får säga det själv!

Sista lektionen hade vi foto, vi fick fota varandra i en fotostudio, dock med en gammal filmkamera istället för digital kamera. När vi skulle börja framkalla filmen så för er som inte vet så måste det vara mörkt när man för över filmen till "spiralen" så Sara och jag tog närmsta toelett & görjade grejja. Inte världens lättaste grej att fästa filmen när man inte ser ett jota! Men jag lyckades tillslut, Sara gav sig inte påt! ;D
Som prick över i:et så skulle vi från denna mörka toalett in till mörker rummet där söta lilla Sara gick in i väggen! För att beskriva situationen extra noga så vare så att det är två väggar som möts, som en laburint kan man säga...och när man då kommer utifrån och ska in så tappar man sitt mörkerseende för någon sekund så istället för att svänga runt väggen fortsatte hon rakt in i väggen! Även jag gjorde samma misstag veckan innan! Det var nog dagen höjdpunkt! Det var just då Sara och jag fick vår dagliga dos av vårt skratt anfall!

Imorgon ska jag nog ner till stan en sväng och köpa nya örhängen till min käre mor, hon har ju haft den turen att tappa 3 st par av hennes guldörhängen som hon fick när hon fyllde 40 år. Snäll som jag är så kan jag spendera lite pengar på henne ;D 

Fick låna mors bil förut så jag beslöt mig för att åka ut till min hood ute i V.husby och hälsa på Krullis, vi prata lite,skratta & mös!  = )

Nae nu ska jag hem till min pojkvän och se på One Tree Hill och käka mig tjock på chips!

Hare underbart! //Therese

1 December 2008



Idag har det varit en kanon dag!
Runt 13.00 åkte min käraste vän Sara hemifrån för att hämta upp en mycket lat Therese, vi som hade planerat att åka till en annan stad och shoppa & mysa tillsammans, där satt vi helt plötsligt, i norrköping city och käka lunch på chicken kebab. Good work!
Hur som helst det blev ändå en lyckad dag med mycket skratt som vanligt!
Jag kände mig väldigt ordningsam idag som började att spendera mina pengar på julklappar istället för att spendera dem på mig själv (dock köpte jag ett fint guldarmband till mig själv)
När vi fick nog av city åkte vi vidare ut till maxi för att checka in nya cubus butiken, väldigt fin inredning måste jag säga! = ) det var mycket som lockade men för en gångs skull hängde jag tillbaka kläderna! 10 poäng till mig!

Imorgon är det skola igen, sista lektionen är foto, hoppas vi får gå ut och fota några fina bilder = )

Tack för idag Sara bästa Andersson  hoppas du blir glad för din julklapp som ligger under din lilla julgran haha!  ;D

RSS 2.0